Verpleegkundige

Heb jij dit vak gekozen omdat je van betekenis wil zijn voor mensen en hun naasten die extra zorg en aandacht nodig hebben? Voel je de behoefte om dit werk te doen op een menselijke manier met échte aandacht, zoals jij dat het beste kunt? Vind je het fijn om te zorgen voor een prettige sfeer en draag je graag zorg voor het welzijn van mensen. Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor ons nieuwe woonzorghuis ‘Klosterhoaf’ zijn wij op zoek naar:

Verpleegkundige, uren in overleg

Wat bieden wij?
Werken bij Klosterhoaf betekent werken bij een mooie en lokale organisatie, die de mogelijkheid tot Zorgzaam Samen Leven biedt aan inwoners van Arcen en omliggende dorpen. Je gaat werken binnen een kleinschalige ‘gemeenschap’ die het familiegevoel hoog in het vaandel heeft staan, óók voor haar medewerkers. Aandacht voor jou als persoon en je ideeën. Daarnaast zullen we altijd samen zoeken naar verbetering waarbij we elke dag met plezier mogen leren van elkaar.

• Een contract voor bepaalde tijd;
• Nauwe betrokkenheid bij het opstarten, het inrichten en veranderen van werkprocessen.
• Een passend salaris conform de cao VVT. De functie Verpleegkundige is ingeschaald in FWG 45;

Profiel
Gemotiveerde, vriendelijke en enthousiaste nieuwe collega’s, dáár zijn we bij Klosterhoaf naar op zoek! Mensen die op een eigen, plezierige maar ook professionele wijze hun steentje bijdragen aan Zorgzaam Samen Leven in Klosterhoaf. Ben je iemand die ook graag mede verantwoordelijk is voor de coördinatie en kwaliteit van wonen, leven en zorg. Ben je in het bezit van een diploma verpleegkundige niveau 4 en heb je bij voorkeur enige ervaring in een zorgcentrum met somatische en psychogeriatrische bewoners? Dan gaan we heel graag het gesprek met je aan.

Interesse
Stuur je CV en motivatiebrief per mail naar vacature@klosterhoaf.nl
t.a.v. Leon Janssen. Uiteraard kun je ons altijd mailen of bellen voor meer informatie: 06 – 547 908 18.